Вижте кои са известните личности, които си останаха леко пълни

Въпреки че много млади момичета са постоянно на диети и следят всяка една калория, която поемат, се оказва, че има доста известни личности, които са се отказали да се борят с излишните килограми. Голяма част от тях предпочитат да не тормозят организм

2011-05-21 23:49:16
Вижте кои са известните личности, които си останаха леко пълни
Въпреки че много млади момичета са постоянно на диети и следят всяка една калория, която поемат, се оказва, че има доста известни личности, които са се отказали да се борят с излишните килограми. Голяма част от тях предпочитат да не тормозят организма си и да са леко закръглени. Джесика Симпсън е била в две крайности, ту сваляше излишните килограми, ту ги качваше след това.

На певицата й е омръзнало от диети, хранителни режими и тренировки. Тя предпочита да си пусне музика, да танцува и евентуално така да свали някой друг килограм.

Габуре Сидибе, например, тежи цели 160 килограма. Въпреки че доста продуценти са й казвали, че трябва да отслабне, Сидибе не е взимала думите им под внимание и въпреки това получава доста нови роли, без да се притеснява от закръглената си фигура. Тя е родена на 6 май, а този ден е обявен за Антидиеничен ден на годината от 1992 година. Тогава се събират хората, които са против диетите, и протестират срещу нездравословните изтезания върху тялото, които си причиняват жените.

И въпреки че има дами, които са против диетите и не ги спазват, шоубизнесът оказва сериозен натиск върху закръглените жени. На Бионсе й се е наложило да свали 10 кг. за кратък период от време, за да получи ролята в мюзикъла "Мечтателки".

Кърсти Али, която тежи 100 килограма, сама се майтапи с фигурата си и фактът, че години наред се бори с излишните килограми. Тя даже има собствено телевизионно предаване, което се казва "Дебелата актриса".

Проблемът с излишните килограми не се среща само при представителките на нежния пол, от него страдат и мъжете.

Режисьорът Кевин Смит бе принуден да слезе от самолет, изпълняващ вътрешен полет, защото бил твърде едър и не се побирал на седалката. Тази случка накарала Смит да свали цели 30 килограма от фигурата си, но той си е обещал винаги да е леко закръглен, защото е на мнение, че не е здравословно човек да е прекалено слаб. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия